Junior

Om afdelingen

Aldersgruppe: 
10 - 12 år
Mødedag/tid: 
tirsdag kl. 18:30 - 20:30
Ledere: 
Helle
Thomas H.
David
Mathias
SL2017 madlavning
91
Fotos 2016og2017 374

Juniorer

Det skal være sjovt og udfordrende at være juniorspejder i 1. Kokkedal… selvfølgelig! Derfor er der altid fuldt knald på programmet!

Vi lægger vægt på:

  • At spejderne lærer at arbejde sammen i patruljer gennem forskellige aktiviteter og får oplevelsen af, at vi sammen kan meget mere end hver for sig, fordi vi har forskellige stærke sider. F.eks. når vi er på opgaveløb – nogen er skrappe til at finde vej, og andre løser koden på posten i et snuptag.
  • At spejderne får mulighed for at udfordre sig selv og prøver nye aktiviteter, f.eks. gennem overnatning udenfor, lære nye måder at gøre tingene på og i nye fysiske rammer. Det sker altid indenfor forsvarlige rammer, og så alle kan være med!
  • At spejderne ofte selv er med til at bestemme og planlægge, hvad vi skal lave. 

På baggrund af disse principper har vi forløb med forskellige temaer, f.eks. prøver juniorerne at planlægge deres egne møder. Vi arbejder hele tiden med friluftslivet som ramme, og udvikler samarbejdsevner samt ansvarlighed og patruljeledelse.

Løbende gennem året tager vi på ture med overnatning i lokalområdet og sommerlejr i sommerferien. I foråret 2018 skal vi på tre fede weekendarrangementer. I marts tager vi på juniorweekend med Harry Potter som tema. I april tager vi på gruppetur til Gillastugan ved Söderåsen naturpark i Sverige. I juni skal vi deltage i divisionsturneringen, hvor vi konkurrerer i forskellige spejderdiscipliner. I slutningen af sommerferien tager vi på sommerlejr på spejdercentret Thurøbund.

Vi er cirka 15 juniorspejdere i øjeblikket. Har du lyst til at komme forbi til et møde og prøve at være med, er du velkommen  – kontakt os meget gerne inden!

I kan se billeder fra ture i vores facebookgruppe "1.kokkedal junior"